SocialGrab AS was established January 4 th , 2016 by Joacim Lunde and Arvid Vasskog as partners. The
office was located at Øvre Flatåsveg 36. The company starts as a media agency that delivered a wide
range of services, such as marketing, web sites, applications and consulting.

Øvre Flatåsveg

Et av de store hovedfokusene ble å satse på multiplexing av kilder fra sosiale medier og knytte disse sammen for å kunne levere en bedre strøm. I forbindelse med denne utviklingen ble det naturlig å utvikle skjerm som et visningsmedium for de sosiale strømmene.

Etter hvert som tiden gikk ble det lagt mer fokus over på skjermbiten som produkt, og vi utviklet vår egen software for infoskjermer. Denne softwaren ble godt mottatt, og bedriften gikk mer mot jobbing med skjermrelaterte produkter.

Etter å ha levert et hundretalls skjermer i løpet av våre første år, så har vi nå opparbeidet oss en solid kompetanse innen både software og hardware når det kommer til infoskjermer. Vi har gode avtaler på skjermer og utstyr, og et montørnettverk som dekker hele landet.

Strandveien

Fra 1. januar 2019 vil vi gjøre store omveltninger i selskapet. Med nye investorer i ryggen flytter vi inn i toppetasjen i Strandveien 43, bytter firmanavn til SocialScreen AS og flytter det meste av fokuset vårt inn mot skjerm som medie:

  • Vi har allerede lansert Annonseskjerm.no hvor vi selger annonseplass på skjermer plassert rundt omkring på godt trafikkerte områder.
  • I løpet av våren har vi nyeste versjon av vår infoskjerm-software klar. En software som tar sikte på å være den desidert beste som er å oppdrive i bransjen.
  • Scoreboards.no – en ny software for styring av resultattavler på storskjerm for idrettshaller og stadioner.

Vil du bli en del av vår fremtid? Vi søker alltid etter gode folk som kan være med oss. Potensielle samarbeidspartnere, rådgivere, utviklere og support-personell bes ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller se oversikten over ledige stillinger!

Contact us:

Use the form below to get in touch with us. We will get back to you as soon as one of our staff is available.

2018 © SocialScreen AS • All rights reserved • Privacy Policy